Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilgi verecektir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın veya ayrıksı bir ivedi durumda hızlı ve palas bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını karşılamak değildir (fakat bazı yangın çıkış bapları her ikisini de meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri genellikle yangına, korozyona ve gökyüzü koşullarına dayanıklı çelik yahut allıküminyum kabil üstelik malzemelerden bünyelır.

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, auta sevap açılan panik pas kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, başka yangın kapıları üzere yapı eminği tasavvurının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, nâre dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama şeşna tuzakınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Dolgular ile kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın takkadak insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi derunin yangın bapsı son derece eleştiri bir öneme sahiptir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının resen kapanması ile bile devreye giren, ısı ve tütünın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı pıtrakı sıkıya kapanmaktadır.

Yangın bapları yangın çabucak, binalarda taksimmler arası yangın intikalini belli başlı bir dönem aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine imkân sağlayıcı kapılardır.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrolör altına alınmasına yardımcı olur ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapıya maruz isimdir.

Patlama ya da rastgele bir yangın vakasına karşı emniyetli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son denli çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir yangın kapısı şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page